Εργαστήρι Θεατρικής Αγωγής και Τέχνης.

Η Θεατρική Αγωγή ενεργοποιεί την κριτική σκέψη δημιουργώντας αναλογίες στη ζωή, παρέχοντας μας με αυτό τον τρόπο τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να ερμηνεύσουμε καλύτερα και να κατανοήσουμε την προσωπική αλλά και την συλλογική μας ταυτότητα.

Σκοπός του εργαστηρίου

Το Εργαστήριο Θεατρικής Αγωγής και Τέχνης απευθύνεται σε όλους αυτούς που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του Θεάτρου. Μέσα από βιωματικές ομαδικές και ατομικές ασκήσεις και ασκήσεις αυτοσχεδιασμού, θα έρθουμε σε μια επαφή με την φαντασία, την ομαδικότητα και τον «χώρο» του Θεάτρου.

Θα δοκιμάσουμε διαφορετικές υποκριτικές φόρμες και μέσω αυτών θα εξασκηθούν τα εκφραστικά μας μέσα, το μεγάλο εκφραστικό μας όργανο που ονομάζουμε «σωμα» και το αναπνευστικό μας σύστημα. Θα γνωρίσουμε τον κόσμο των θεατρικών κειμένων και όχι μόνο μέσω της εμβάθυνσης σε αυτά και σε ζητήματα ερμηνευτικής.

Το εργαστήριο αναλόγως με την σύνθεση του, δύναται να οδηγηθεί και σε μια παράσταση στο τέλος της σεζόν με την συμμετοχή του συνόλου ή και μέρους από αυτό.

Ελάτε να γνωρίσουμε ένα υπέροχο κόσμο ο οποίος μπορεί να μας φέρει δίπλα δίπλα με την μαγεία που μας έχει κλέψει η πεζή πραγματικότητα! Σας περιμένουμε!

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες, μια φορά την εβδομάδα ένα τρίωρο συνεχόμενο.

Υπεύθυνος Εργαστηρίου: Φίλιππος Τσαουσέλης  -  Σκηνοθέτης/ Ηθοποιός. Απόφοιτος Δραματικής Σχολής Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες, εγγραφές καθημερινά 10:00-14:00 και 17:00-21:00, από την Γραμματεία του Πολιτιστικού Πολυχώρου της καπναποθήκης «Π», στην Καπνεργατών 9 και στα τηλέφωνα 25410 26635 και 25410 29282