Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό παροχής Α’ Βοηθειών «World First Response-WFR»  και την Ομάδα Lifetime HSS, διοργανώνει το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, από τις 10:00 ως τις 14:00, σεμινάριο εκπαιδεύσεως εθελοντών στις Α’ Βοήθειες, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Η Ομάδα Lifetime HSS έχει αναπτύξει μια καινοτόμο εφαρμογή, σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω της οποίας είναι δυνατή η δικτύωση και ειδοποίηση εθελοντών-διασωστών για επέμβαση σε έκτακτα περιστατικά.

Όσοι θα παρακολουθήσουν και ολοκληρώσουν την πρώτη αυτή εκπαίδευση, θα λάβουν πιστοποίηση ολοκληρώσεως της εκπαιδεύσεως.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2022, θα ακολουθήσει νέα εκπαίδευση για την αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής, πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει προηγουμένως:

  • Να έχουν καταθέσει το ποσό των 10 ευρώ, το κόστος της εκπαιδεύσεως, στην WFR, στο όνομα Ελένη Τσιτσούλα, Τράπεζα Πειραιώς, IBAN GR14 0171 6670 0066 6716 0680 951.
  • Να κλείσουν θέση στην Γραμματεία του Ιδρύματος, 2541029282, 09:30-13:30, πρωινές ώρες, στέλνοντας με e-mail στην διεύθυνση του Ιδρύματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), αντίγραφο του καταθετηρίου.
  • Να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να έχουν νοσήσει με covid.
  • Προ της εισόδου στην αίθουσα, θα γίνεται έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νοσήσεως καθώς και η ταυτότητα των φερόντων τα πιστοποιητικά, ώστε να βεβαιώνεται η ταυτοπροσωπία.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 4 ωρών.

Κόστος 10 ευρώ ανά άτομο.

Χώρος: Καπναποθήκη Π, αίθουσα εκδηλώσεων «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ»